• Rr. Lidhja e Pejës, ish Amortizatoret Prishtinë 10000, Kosovë
  • +383 45 562 562

Shikoni menynë

PRINCE COFFEE SHOP

Historia e Prince Coffee House ka filluar ne vitin 2009 me dyqanin e saj te pare te kafes ne Prishtine.  Prince Coffee House tani ofron embelsira dhe kafe te cilesise se larte te cilat prodhohen me dashuri dhe perkushtim per klientet tane. Tani Princi ka arritur te krijoje nje rrjet te dyqaneve te kafes ne mbare Kosoven duke pase mbi 350.000 klient ne muaj dhe 3.5 milion nga produktet tona sherbehen cdo vit ne 12 lokalet tona ne Kosove, Shqiperi dhe New York.

Na dërgoni mesazh

Forma e kontaktit